Nee, voor onze boten heb je geen vaarbewijs nodig

Als je pech onderweg krijgt kun je ons bellen op: +31652657077 Wij komen je dan direct redden ;-). Kijk hieronder voor vaker voorkomende gevallen.

De afstand is afhankelijk van het aantal uur dat je gaat varen.
Vanaf de Alkmaarse Bootjes verhuur is het mogelijk om naar Bergen, Langedijk, De Rijp en zelfs Akersloot te varen. De populairste routes vind je in de link hieronder.

” data-wplink-url-error=”true”>google.com/routes

Ja, wij hebben alle maten zwemvesten te leen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden, wij willen gewoon niet dat er kinderen verdrinken ;-)

Nee, varen is eigenlijk heel gemakkelijk. Zeker nadat je een vakkundige uitleg hebt gekregen van ons.

Je kan bij ons in de buurt langs de weg betaald parkeren voor maximaal 3 uur. Als het druk is op de openbare plekken dan adviseren wij parkeergarage De Vest of de Singelgarage. Mocht je de hele dag in Alkmaar willen blijven dan is parkeerterrein Van Til á €3,- per dag een betaalbaar alternatief.

De kosten van huren van een bootje zijn vanaf €15. Zie het kopje prijzen.

Ja je kunt kostenloos annuleren, laat het ons dan wel zo snel mogelijk weten.

Goeie vraag! Ja dat kan zeker. Wil je iemand blij maken met een super deluxe boottocht? Wil je cadeaubon aanschaffen: neem dan contact op met +31652657077

Om onze boten te kunnen huren moet je minimaal 18 jaar zijn. Het is wel mogelijk een boot te besturen met een volwassenen als begeleider.

Betalen kan bij ons contant en met pin.

Ja onze boten leveren wij met een volle tank aan je op. Dit zit inbegrepen in de prijs ;-)

Ja voor €10,- per uur kan je ook een van onze ervaren schippers huren! Dit dient wel van te voren telefonisch aangegeven te worden.

Natuurlijk! Je kunt alles meenemen wat je wilt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het gebruik van overmatig alcohol gebruik of de boetes hiervan.

Wij hebben verschillende soorten boten.

We hebben boten voor 4,6, en 8 personen. Het is ook mogelijk om een arrangement te boeken op onze sloep tot 12 personen.

Wij vinden van wel ;-) Jij ook? Laat het ons weten via Tripadvisor

Als je ver genoeg vaart waarschijnlijk wel ;-) Niet je winterjas vergeten!