De afstand is afhankelijk van het aantal uur dat je gaat varen.
Vanaf de Alkmaarse Bootjes verhuur is het mogelijk om naar Bergen, Langedijk, De Rijp en zelfs Akersloot te varen. De populairste routes vind je HIER.

Nee, voor onze boten heb je geen vaarbewijs nodig

Honden zijn zeker welkom! Neem bij voorkeur wel een kleedje mee. Je mag bij terugkomst natuurlijk ook een fooitje geven aan de schoonmaakploeg :).

Kan ik met jullie bootjes ook naar Amsterdam varen?
Theoretisch zou het kunnen, maar dat is niet de bedoeling. Als je in Amsterdam wilt varen, kun je het best een bootje huren in Amsterdam zelf. De voordeligste bootverhuur van Amsterdam, met uitstekende klantbeoordelingen, is Boats4rent. Daar kun je een bootje huren om zelf mee door de grachten te varen, hoe leuk is dat!

Ja, wij hebben alle maten zwemvesten te leen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden, wij willen gewoon niet dat er kinderen verdrinken 😉

Je kan bij ons in de buurt langs de weg betaald parkeren voor maximaal 3 uur. Als het druk is op de openbare plekken dan adviseren wij parkeergarage De Vest of de Singelgarage. Mocht je de hele dag in Alkmaar willen blijven dan is parkeerterrein Van Til á €3,- per dag een betaalbaar alternatief.

Als je pech onderweg krijgt kun je ons bellen op: +31652657077 Wij komen je dan direct redden ;-). Kijk hieronder voor vaker voorkomende gevallen.

ratelend geluid bij aantrekken?

Nee, varen is eigenlijk heel gemakkelijk. Zeker nadat je een vakkundige uitleg hebt gekregen van ons.

De kosten van huren van een bootje zijn vanaf €15. Zie het kopje prijzen.

Ja je kunt kostenloos annuleren, laat het ons dan wel zo snel mogelijk weten.

Goeie vraag! Ja dat kan zeker. Wil je iemand blij maken met een super deluxe boottocht? Wil je cadeaubon aanschaffen: neem dan contact op met +31652657077

Om onze boten te kunnen huren moet je minimaal 18 jaar zijn. Het is wel mogelijk een boot te besturen met een volwassenen als begeleider.

Betalen kan bij ons contant en met pin.

Ja onze boten leveren wij met een volle tank aan je op. Dit zit inbegrepen in de prijs 😉

Ja voor €10,- per uur kan je ook een van onze ervaren schippers huren! Dit dient wel van te voren telefonisch aangegeven te worden.

Natuurlijk! Je kunt alles meenemen wat je wilt. Sterker nog, vooral doen om er een onvergetelijke tocht van te maken! Let wel op dat de bestuurder nuchter blijft. 

Wij hebben verschillende soorten boten.

We hebben boten voor 4,6, en 8 personen. Het is ook mogelijk om een arrangement te boeken op onze sloep tot 12 personen.

Wij vinden van wel 😉 Jij ook? Laat het ons weten via Tripadvisor

Als je ver genoeg vaart waarschijnlijk wel 😉 Niet je winterjas vergeten!