Onze arrangementen

.
Bedrijfsuitje – Vrijgezellenfeest – Team uitje – Grote groep – Vriendinnenuitje – Familiedag – Vriendenweekend – Kinderfeestje

.

Stel zelf het arrangement samen voor een ideaal uitje of kies voor een van onze voordelige deals!

*Onze prijzen zijn op basis van een minimum groepsgrootte vanaf 15 gasten. Wij verzorgen ook arrangementen voor minder gasten. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon hoger wordt.

  • Budget deal! Puzzeltocht + 2 uur varen €11,00 p.p.

  • Combi-deal! Escape room + varen (5 uur) €33,- p.p. 

  • 2 uur bootje varen €7,00 p.p. 

  • 3 uur bootje varen €10,50 p.p. 

  • Puzzeltocht €4,50 p.p. 

  • Escape Room €18,00 p.p. 

  • Bier, fris & wijn €5,00 p.p. per uur

  • 3-Gangen diner €31,50 p.p. (Turfmarkt Alkmaar)

arrangementen

Sloeparrangement

Altijd al willen genieten van AlkmaarLangedijkAlkmaardermeerUitgeestermeer of wellicht nog verder? Dat kan, met onze nieuwe VIP Sloep kan je lekker genieten van jou gekozen omgeving. Laat je ophalen op een locatie naar keuze door een ervaren schipper die alle touwtjes in handen heeft. Verder is deze sloep uitgerust met ingebouwde bluetooth speakerskoelbox met ijs, en uiteraard comfortabele kussens.

De VIP sloep is 7 meter lang, beschikbaar tot 12 personen en is te boeken voor €85 euro per uur.

Reserveren? Bel of mail ons op: 0652657077  info@alkmaarsebootjesverhuur.nl

Escape room

Escape room+Bootje varen+3-gangen diner bij Turfmarkt Alkmaar.

Dit arrangement is beschikbaar om te boeken vanaf 15 personen. De dag begint bij de Alkmaarse Bootjes Verhuur waar de bootjes, na een grondige uitleg en uitgifte van een waterkaart, worden opgehaald. Vervolgens kun je genieten van de grachten van Alkmaar op weg naar Heerhugowaard. In Heerhugowaard gaan jullie één uur lang proberen te ontsnappen uit een Escape RoomAls iedereen is bevrijd maak je het rondje af om weer in Alkmaar te eindigen. Als de schemering inzet is, is het tijd om lekker te gaan eten bij de Turfmarkt. Hier wordt een 3-gangen diner klaargemaakt en kunnen jullie genieten en lekker bijkomen na een dag van activiteiten. 

Deze activiteit duurt ongeveer 7 uur en kost €62,50 per persoon.  

De drankjes bij de Turfmarkt zijn niet inbegrepen bij de prijs.

Reserveren? Bel of mail ons op: 0652657077  info@alkmaarsebootjesverhuur.nl

Escape room

Escape room+Bootje varen+3-gangen diner bij Turfmarkt Alkmaar.

Dit arrangement is beschikbaar om te boeken vanaf 15 personen. De dag begint bij de Alkmaarse bootjes verhuur waar de bootjes, na een grondige uitleg en uitgifte van een waterkaart, worden opgehaald. Vervolgens kun je genieten van de grachten van Alkmaar op weg naar Heerhugowaard. In Heerhugowaard gaan jullie één uur lang proberen te ontsnappen uit een Escape roomAls iedereen is bevrijd maak je het rondje af om weer in Alkmaar te eindigen. Als de schemering inzet is, is het tijd om lekker te gaan eten bij de Turfmarkt. Hier wordt een 3-gangen diner klaargemaakt en worden de bootjes door ons weer opgehaald zodat daar geen omkijken meer naar is.

Deze gehele dag zal ongeveer 7 uur duren en bedraagt €59,50 per persoon.  

Reserveren? Bel of mail ons op: 0652657077  info@alkmaarsebootjesverhuur.nl

Sloeparrangement

Sloep 12 personen + schipper + muziek + koelboxen + kussens

Altijd al willen genieten van Alkmaar, Langedijk, Alkmaardermeer, Uitgeestermeer of wellicht nog verder? Dat kan, met onze nieuwe VIP Sloep kan je lekker genieten van jou gekozen omgeving. Laat je ophalen op een locatie naar keuze door een ervaren schipper die alle touwtjes in handen heeft. Verder is deze sloep uitgerust met ingebouwde bluetooth speakers, koelboxen, en uiteraard comforabele kussens.

De VIP Sloep is 7 meter lang, beschikbaar tot 12 personen en is te boeken voor €85 euro per uur.

Reserveren? Bel of mail ons op: 0652657077  info@alkmaarsebootjesverhuur.nl

Shake it baby!

Cocktail workshop op de boot

Op zoek naar het ideale uitje voor een vrijgezellenfeest, een meidendagje of met een leuke groep eens wat ander? Combineer het beste van twee werelden en leer cocktails maken op een boot! Er komt een professionele cocktail shaker om jullie de fijne kneepjes te leren.  Geniet er van onder het genot van zomerse beats en een lekker zonnetje. De schipper zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Reserveren? Bel of mail ons op: 0652657077  info@alkmaarsebootjesverhuur.nl