DutchEnglishGerman

Onze arrangementen

Stel zelf het arrangement samen voor een ideaal uitje of kies voor een van onze voordelige deals!

*Onze prijzen zijn op basis van een minimum groepsgrootte vanaf 15 gasten.
Wij verzorgen ook arrangementen voor minder gasten. Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon hoger wordt.

Sloeparragement

Altijd al willen genieten van Alkmaar, Langedijk, Alkmaardermeer, Uitgeestermeer of wellicht nog verder? Dat kan, met onze nieuwe VIP Sloep kan je lekker genieten van jou gekozen omgeving. Laat je ophalen op een locatie naar keuze door een ervaren schipper die alle touwtjes in handen heeft. Verder is deze sloep uitgerust met ingebouwde bluetooth speakers, koelbox met ijs, en uiteraard comfortabele kussens.

• De VIP sloep is 7 meter lang
• Beschikbaar tot 12 personen
• Voor €85 euro per uur

Reserveren? Bel: 0652657077 of mail ons op: info@alkmaarsebootjesverhuur.nl

Escape room

Escape room+Bootje varen+3-gangen diner bij Turfmarkt Alkmaar.

Dit arrangement is beschikbaar om te boeken vanaf 15 personen. De dag begint bij de Alkmaarse Bootjes Verhuur waar de bootjes, na een grondige uitleg en uitgifte van een waterkaart, worden opgehaald. Vervolgens kun je genieten van de grachten van Alkmaar op weg naar Heerhugowaard. In Heerhugowaard gaan jullie één uur lang proberen te ontsnappen uit een Escape Room. Als iedereen is bevrijd maak je het rondje af om weer in Alkmaar te eindigen. Als de schemering inzet is, is het tijd om lekker te gaan eten bij de Turfmarkt. Hier wordt een 3-gangen diner klaargemaakt en kunnen jullie genieten en lekker bijkomen na een dag van activiteiten.

• Deze activiteit duurt +- 7 uur
• Vanaf 15 personen
• Voor €62,50 per persoon

De drankjes bij de Turfmarkt zijn niet inbegrepen bij de prijs.

Reserveren? Bel: 0652657077 of mail ons op: info@alkmaarsebootjesverhuur.nl

Shake it baby!

Cocktail workshop op de boot

Op zoek naar het ideale uitje voor een vrijgezellenfeest, een meidendagje of met een leuke groep eens wat ander? Combineer het beste van twee werelden en leer cocktails maken op een boot! Er komt een professionele cocktail shaker om jullie de fijne kneepjes te leren.  Geniet er van onder het genot van zomerse beats en een lekker zonnetje. De schipper zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Reserveren? Bel: 0652657077 of mail ons op: info@alkmaarsebootjesverhuur.nl

DutchEnglishGerman